Aktiviraj pristupačnost

Tribute to

Tribute to, festival cover bendova održava se od 2019. godine u Makarskoj. Festival glazbenih grupa koje izvode  pjesme najpoznatijih svjetskih i slavnih rock bendova.
Prve godine festivala nastupili su renomirani glazbenici koji izvode najveće svjetske hitove poznatih autora.
Prvi dan na otvaranju festivala nastupio je poznati sastav iz Splita  „Disco Inferno Magic 70“. Grupa se specijalizirala u živim obradama disco hitova 70-ih, na svoj, specifičan, autorski način, miješajući više stilova funka, glam-rocka i originalnog zvuka Studija 54.
Drugi dan nastupio je bend “Ballbreakers“ iz Zagreba koji ima reputaciju ponajboljeg benda u ovom dijelu Europe koji izvodi glazbu svjetski poznate grupe AC/DC.

Treći dan je bio  predviđen za nastup benda “Angel  of Harlem“ koji dolaze iz Zagreba i vrhunska su kopija svjetske atrakcije“U2“.
Pretposljednji dan bio je rezerviran za grupu “Jailbreak“ koja izvodi hitove svjetske atrakcije Guns N' Roses i iza kojih stoje stotine nastupa po svijetu.
Posebna atrakcija je ostavljena za posljednji dan festivala kada je  svojim nastupom prisutne oduševio  „ Real tribute to Queen".
I ove godine očekuju nas nastupi tribute bendova The Doors (Cassandra at the well), Santana(Positivo),  ABBA( ABBA  Real Tribute Band ) i The Rolling Stones (Odron)  koji svojim sviračkim umijećem ne zaostaju za originalima kojima su posvetili svoj rad!