Aktiviraj pristupačnost

Indoor i outdoor

Atletska tartan staza nalazi se na glavnom travnatom terenu i raspolaže sa 6 staza, a na centralnom tribinskom dijelu s 8 staza, također raspolaže sa svim atletskim borilištima, te sportskom opremom i rekvizitima za organizaciju atletskih treninga i natjecanja.
Pomoćni travnati nogometni teren s rasvjetom smješten je između glavnog nogometnog terena i gradske sportske dvorane s bazenom. Podloga pomoćnog nogometnog terena je umjetna trava s ekološkim granulatom. Dimenzije nogometnog terena su 95,00 m x 64,00 m, te se na njemu odigravaju službene utakmice mlađih uzrasta HNK „Zmaj“ Makarska. Pomoćni nogometni teren moguće je podijeliti pomičnom zavjesom (visine 5m) na 2 terena dimenzija 64,00 m x 47,50 m. Na tako stvorenom terenu moguće igrati u sustavu 8+1 ili koristiti ucrtane malonogometne terene dimenzija 40 m x 20 m.
Teren za mali nogomet s umjetnom travom i rasvjetom koristi se za organizaciju natjecanja u malom nogometu i za sportsku rekreaciju građana. Košarkaški teren s rasvjetom koji ima tartan podlogu koristi se za treninge sportskih udruga i za sportsku rekreaciju građana. Boćarski tereni s rasvjetom imaju 4 staze za treninge i natjecanja boćarskih udruga.

Tenis centar

Tenis centar

Tenis centar Makarska
Sve informacije i rezervacije na:
Tel: +385 21 617 042
E-mail: tenis.makarska@gmail.com

Sportski centar Makarska
Adresa:Franjevački put 2
Tel: + 385 21 611 177
Fax: +385 21 611 800
E-mail: sport@sportski-centar-makarska.hr
E-mail: info@sportski-centar-makarska.hr
Webwww.sportski-centar-makarska.hr