Aktiviraj pristupačnost
  Smještaj     BeachFront Deluxe

BeachFront Deluxe

BeachFront Deluxe **** (4 stars)- Makarska- na samoj plaži s pogledom na more

Privatni smještaj BeachBront Deluxe B&B nalazi se na samoj plaži u Makarskoj, prvi red do mora, na omiljenom djelu odredišta Makarske za sve goste. Šetnicom plaže i rivom udaljen je od centra Makarske 1,5 km.

Smješten između tri najpoznatija hotela Dalmacija, Park i Meteor, na najljepšem dijelu makarske plaže, te svojom ponudom u objektu i sobama ponosno nosi 4 zvjezdice.

B&B smještaj predviđa trokrevetnu i dvokrevetne sobe s vlastitom kupaonicom. U atmosferi soba koje želi evocirati mora, jedrenja i netaknute prirode koja je karakteristična za Makarsku Rivieru, odmor i relaksacija je zagarantirana.  Gostima su na raspolaganju sunčalište, ležaljke, suncobran, sobe s balkonom, zajednički „cofee corner“, za spravljanje brzih ljetnih jela, kave, čaja i mlijeka za goste roditelje s  bebama. Za najmlađe goste na raspolaganju je i krevetić za bebe. Objekt ima privatan parking uključen u cijenu.

Sobe u ovom privatnom smještaju imaju prostor za sjedenje, balkon s pogledom na more i mogućnošću narudžbe ručka/večere u sobu, prostorom za sjedenje, televizor s ravnim ekranom, moderni air condition, ručnike, ogrtače, sušilo za kosu, posteljinu, ormar, mini bar, grijanje, sef, glačalo, vrt, popločani dio dvorišta, balkon i pogled na more i otoke.

Smještaj predviđa kontinentalni doručak uz more.

Svi sportski i zabavni sadržaji su u neposrednoj blizini, ispred objekta. Popularne zanimljivosti u okolici objekta uključuju gradsku plažu, plažu Ratac i plažu Sv. Petar u Makarskoj.

Ovo je omiljeni dio odredišta 'Makarske plaže' za sve goste Makarske, na temelju nepristranih recenzija.

Usluga dostupna na hrvatskom, njemačkom, engleskom i talijanskom jeziku.

 BeachFront Deluxe

Informacije o smještaju

21300, Makarska
+385 99 76561331
beachfrontdeluxe@yahoo.com


Parkirni prostor yes
Pristup internetu yes

Pošaljite upit